May 24, 2024
Na sajmu LIST

Ipak sajam ‼️

Lukavački sajam turizma LIST

Prvi sajam turizma na ex YU prostorima, nakon što nam je korona promenila živote, održava se u Lukavcu, Bosna i Hercegovina.

Nov termin (17-19.09.2020.) i nova lokacija održavanja (Gradski park), prilagođena neophodnim epidemiološkim merama.

Iza nas je već 6 meseci veoma teškog razdoblja u našim životima, kako privatnim, tako posebno u poslovnim segmentima, a celokupna situacija, možda i najviše, pogodila je sektor turizma i ugostiteljstva, kako kod nas, tako i u celom svetu.

Leto 2020. koje je na svom izmaku, pokazalo nam je da kod naših ljudi postoji, uprkos svemu, velika potreba i želja za putovanjima, i da je na svima nama posebno važan zadatak da tu pozitivnu energiju kanališemo ka konkretnim programima i destinacijama kod nas i u našem neposrednom okruženju.

Imajući sve navedeno u vidu, smatram da je sajam LIST u septembru, izuzetno bitno mesto i tačka oko koje bi trebali svi da se okupimo i pokušamo jedan novi početak u turističkoj priči na ovim našim prostorima.

Sajmovi turizma su zamrli i veliko je pitanje kada i kako će se vratiti, pa je ideja da sajam LIST, u izmenjenom obliku i formi, prilagođen epidemiološkoj situaciji, bude mesto prvog našeg okupljanja i zajedničke mobilizacije u borbi za preživljavanje turizma i putovanja, možda tačka prekretnica u pozitivnom smeru.

Međunarodni sajam turizma i ekologije LIST

Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate otvaranje 18. Međunarodnog sajma turizma i ekologije ”LIST” 2020.

Ceremonija otvaranja će se održati 17. septembra na platou centralnog parka u Lukavcu u 11h.

I ove godine vas na sajmu ”LIST” očekuju prijatni domaćini, izlagači iz oblasti turizma, ugostiteljstva, ekologije, sporta, proizvođači zdrave hrane i drugih privrednih grana.

Tu su i brojni prateći sadržaji kao što su prezentacija gastro ponude BiH, stručna predavanja iz oblasti turizma, ekologije i bliskih djelatnosti te bogat kulturno-zabavni program u sklopu kojeg će biti realizovana manifestacija izbor za ”Miss Federacije BiH 2020” uz direktan prenos Federalne TV.

Na prvom mjestu nam je sigurnost i zdravlje učesnika, posjetilaca i gostiju za šta smo poduzeli sve mjere propisane Naredbama kriznog štaba Ministarstva zdravstva Tuzlanskog kantona.

Više informacija na mob.: +387 63/391-827; tel./fax: +387 35/574-700; ili na e-mail: lukavacki_sajam@yahoo.de

Međunarodni sajam turizma i ekologije LIST


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *