April 14, 2024
Emisija ''Srbija koju volim''

Preporučujemo – emisija ”Srbija koju volim”

Emisija o turizmu i gastronomiji. Svake nedelje nova mesta i ukusi. Emisiju možete pratiti na preko 80 TV stanica u zemlji i regionu.

“Srbija koju volim” sa svojim emiterima pokriva celu teritoriju Srbije, pogranične delove u republikama Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Autor i urednik emisije je gospodin Radmilo Bumber, moj drugar, neumorni turistički novinar, čovek neverovatne energije, mašte i znanja.

Emisija ''Srbija koju volim''
Emisija ”Srbija koju volim”

Emisija se snima u pravom domaćinskom okruženju, u staroj zemunskoj kući samog autora, a ja sam imao čast da budem dva puta gost i uživam u ovoj prijateljsko – porodičnoj produkciji.

Emisija ''Srbija koju volim''
Emisija ”Srbija koju volim”

Preciznije, priloge u emisiji, autor snima na svojim brojnim putešestvijama širom Srbije i bivše Jugoslavije, na zanimljivim i atraktivnim destinacijama, a gastronomski deo emisije i razgovor sa gostima snima se u toplini Radmilove kuhinje.

Emisija ''Srbija koju volim''
Emisija ”Srbija koju volim”

Autor emisije u tzv ”Baka Micinoj kuhinji” sam sprema interesantna i ukusna jela, tako da uz recept, gledaoci mogu da prate ceo proces, osim onog finalnog – konzumacije, koju gosti i domaćin realizuju nakon što se kamere ugase 🙂

Spisak televizijskih stanica na kojima se emisija može pratiti, pogledajte ovde, a za ovu priliku izdvojili smo poslednju snimljenu emisiju u momentu pisanja ovog teksta.

Drugu Radmilu, portal ”Srce lutajuće”, želi još puno emisija, puno spremljenih jela i putešestvija, i što bi veliki Vladimir Vladimirovič rekao – Spasiba za družbu!

One thought on “Preporučujemo – emisija ”Srbija koju volim”

 1. Postovanje,
  Nasa draga koleginica Vienna Camerota,planinarski vodic,trekking tura i veliki ljubitelj prirode i njenog ocuvanja krenula je pesice iz rodnog mesta u Opstini Salerno,Italija u Kinu, “putevima svile”. Sada se trenitno nalazi u Hrvatskoj kod Novske i za koji dan ulazi u Srbiju. Hrvatski mediji propratili su njen dolazak i pokazali gostoprimstvo. Volela bih u Srbiji da bude docekana onako kako tradiciinalno nas narod zna da priredi gostu docek .

  Mob. 0039 3384481237 Vienna Camerota ili FB Messenger.( Nema uvek pristup internetu).

  https://camminoconvienna.it/

  https://www.ilmattino.it/primopiano/cronaca/nonna_piedi_sola_cammino_cina_vienna_cammarota-6523249.html
  Hvala,
  Ivana Stevanovic
  0039 3385326106
  lepodmor7@gmail.com
  Mostra testo citato

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *