July 25, 2024
Srbija u kadru

Preporučujemo – TV emisija ”Srbija u kadru”

U sve većoj konkurenciji različitih televizijskih i radijskih emisija, specijalizovanih magazina, internet portala, posvećenih turizmu i putovanjima u Srbiji, jedan projekat se izdvaja svojim kvalitetom i profesionalnošću, a to je emisija ”Srbija u kadru”.

Autori emisije, mladi i poletni šabački dvojac, Milica Janković i Aleksandar Pavlović, iz produkcije ”Kadar”, ističu da pošto Srbija obiluje prelepim predelima, običajima koji se od mesta do mesta razlikuju, ali i raznim manifestacijama po kojima je naša zemlja prepoznatljiva u svetu, želja im je da svaka emisija bude i jedinstvena pozivnica za obilazak najlepših mesta u Srbiji.

Emisija se emituje četiri puta mesečno na preko 60 lokalnih televizijskih stanica u Srbiji, a svaku emisiju možete pogledati na njihovom YouTube kanalu.

Osim preporuke da pogledate zanimljive priloge sa raznih zanimljivih destinacija, ovo je ujedno poziv turističkim subjektima kojima se dopadne nešto od prikazanog i ukoliko žele da se o njihovoj destinaciji ili objektu napravi jedna lepa reportaža, slobodne se jave produkciji ”Kadar” koja će realizovati svaku vrstu dogovora pod izuzetno povoljnim uslovima.

Mi smo za ovu priliku izdvojili dve njihove emisije, snimljene u Vojvodini, kao ilustraciju svega gore navedenog.

Uživajte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *