July 25, 2024
Salaš za Vas

Promocija turističko – gastronomskog vodiča ”Salaši za Vas”

Vrhunski urađen turističko – gastronomski vodič , koji je na veoma maštovit i kvalitetan način obradio ogromnu količinu podataka o preko 60 salaša, svojevrsnom vojvođanskom fenomenu, nastavlja da se predstavlja zainteresovanoj publici.

Za utorak, 10.decembra, zakazana je promocija u Domu kulture u Borovu, gde je glavni organizator tamburaški sastav ”Dunavske zore”.

Kako je u međuvremenu, na Radio televiziji Vojvodine, snimljena i emitovana istoimena serija, koja je zabeležila rekordnu gledanost i koja očekuje svoj nastavak u novoj sezoni, i to će kao posebna tema, biti značajan segment ovog prijatnog druženja.

Samo dan kasnije, u sredu 11. decembra, održaće se još jedna promocija, i to u Narodnoj biblioteci ”Miodrag Borisavljević” u Apatinu. Pored razgovora o projektu ”Salaši za Vas”, posetioci će se podsetiti na TV serijal ”Čarde na Dunavu”, koju je isti autor, gospodin Miroslav Božin, realizovao pre desetak godina. Takođe, biće predstavljena brošura ”Turistički i gastronomski vodič Apatina”.

Sve u svemu, bogat i sadržajan program, za koji verujem da će svima koji budu prisustvovali, biti nadasve zanimljiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *