June 25, 2024

Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu ove godine biće održan od 23. do 25. novembra. Na ovoj manifestaciji turističku ponudu predstaviće turističke organizacije i agencije iz Srbije i zemalja u okruženju, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Mađarske, ali i hotelijeri, turistički centri, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije i destilerije.

U toku je prijava izlagača.

U okviru 14. Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma u hali Šumadija sajma predstaviće se i oko 30 proizvođača zimnice iz Kragujevca i Šumadije. Posetioci će imati priliku da kupe zdrave domaće proizvode, zimnicu, džemove i slatka, sokove…

Organizatori ove manifestacije su „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“, a pokrovitelji Ministartsvo turizma i omladine i Grad Kragujevac.

Radno vreme sajma je od 10 do 18 sati, u četvrtak 23. novembra i u petak 24. novembra, dok će hala Šumadija sajma biti otvorena za posetioce od 10 do 15 sati, u subotu, 25. novembra.

Cena ulaznice je 100 dinara. Za posetioce je obezbeđen bogat nagradni fond, od suvenira do putovanja na nekoj od destinacija u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *